Step by step look podle Make-Up Designory

0

Bohaté, výrazné barvy a pigmenty obsažené v kosmetice Make-Up Designory tvoří základ pro luxusní líčení, které stojí za to oslavit. Tato sezóna je založena na spojení krásy šperků a líčidel. Přinášíme Vám exkluzivní postup, jak tohoto vzhledu docílit.

Step by step líčení
Step by step líčení

Jako první si musíme pleť připravit. “Ze všeho nejdůležitější je mít pleť správně vyčištěnou, hydratovanou a srovnanou, zvlášť pokud máte sušší pokožku. Bez těchto kroků by make-up nikdy nevypadal dobře.” říká top make-up artistka Make-Up Institute Prague Zuzana Machalová. K tomu nám nejlépe poslouží produkty La Roche-Posay. Konkrétně zde byla použita micelární voda Effaclar na pleť, na vyčištění očního okolí hydratační odličovací mléko a na závěr hydratační krém Hydraphase Intense.

 

 

Make- up – Zásadním pravidlem pro všechna líčení je správný odstín make- upu.

Step_1

Co se týče aplikace, stále bohužel vede roztírání prsty, což není úplně vhodné, jelikož se make- up správně nezapracuje do pleti. Nejlepší způsob je aplikace s houbičkou Beauty blender, s ním je práce velice jednoduchá, rychlá a efektivní. Make- up by měl na pleti plnit svou funkci, ale neměl by být moc viditelný. Následně zafixujeme transparentním pudrem, ale platí zde pravidlo- méně je více.

Úprava obočí a očí
Úprava obočí a očí

Obočí a oči- Je až zázrak, kolik toho dokáže pár tahů šedohnědé tužky, nebo stínu na obočí. Dokreslení obočí nám může bleskově ubrat až deset let. Obočí nám dává správný výraz a je považován za takzvanou tečku ve vzhledu obličeje. Na druhou stranu vyvarujte se trendu Instagramového obočí. Opravdu stačí pouze doplnit barvu na místa, kde chloupky chybí. Co se týče líčení očí, na modelce byl použit tmavší hnědý stín, aplikovaný na přechod pohyblivého víčka. Na celé oční víčko je rozetřený zlatý stín a pro umocnění výrazného pohledu je použita černá linka protažena směrem nahoru do ztracena.

Step_3
Líčení spodních řas

Těsně podél celých spodních řas rozetřete tmavší hnědý stín. Na závěr horní řasy natočte kleštičkami na řasy a všechny poté nabarvěte černou řasenkou.

Aplikace rtěnky
Aplikace rtěnky

Rty- Nejprve si rty vykreslíme konturovací tužkou, která nám vytvoří jasné a přesné ohraničení rtů a zabrání následnému rozpíjení rtěnky. Velkým hitem jsou tekuté rtěnky, které na rtech drží a nevyžadují tolik péče a upravování jako klasické rtěnky, nebo lesky. Rtěnku aplikujeme na rty pomocí štětečku, aby se produktu nedostalo na rty zbytečně mnoho. Popřípadě můžeme mezi rty vložit ubrousek a lehce stisknout, tak docílíte i lehce matného vzhledu. K tomuto looku můžete zvolit více odstínů rtěnek, například švestkové, skořicové, nebo vínové.

Leave A Reply