DERMALOGICA- KOSMETIKA SVĚTOVÝCH VIZÁŽISTŮ

0

Už více než 30 let Dermalogica mění význam slov „profesionalita“ a „dokonalost“ v oblasti péče o pleť. Tato kosmetika platí za číslo jedna po celém světě a využívají ji ke své práci nejlepší světoví vizážisté. Místo toho, aby učili kosmetičky, jak docílit krásné pleti, učí pleťové terapeuty, jak udržet pleť zdravou, a to prostřednictvím nejnáročnějšího a zároveň nejužitečnějšího postgraduálního studia pleťové terapie na světě.

PST Mila applying Daily Microfoliant to Boxer

Důležité je zdraví pleti, ne její krása.

Dermalogica vznikla v roce 1986, tedy v době, kdy krása byla důležitější než zdraví pleti. Zatímco pompézní a vyumělkované přípravky sloužily mnohem víc jako módní doplňky než jako prostředky pro zdravou pleť, Dermalogica přišla s inovativním přístupem, který spočíval ve výzkumu, opravdových složkách a opravdových výsledcích. I dnes Dermalogica svými inovativní přípravky a ošetřeními, které fungují, upoutává pozornost a naši zákazníci vyhledávají zdraví pleti, které sahá hlouběji pod její povrch. Uzdravení pleti je zkrátka základ každého krásného makeupu. Výhodou produktů této kosmetiky je, že jimi můžete pouze doplnit svou kosmetickou výbavu a nemusíte vlastnit celou řadu.

Full Regimen - Sound Sleep Cocoon

Profesionální péče o pleť není luxus.
“Pro nás je péče o pleť součástí každodenního života – jako čištění zubů. Proto jsme přesvědčeni, že profesionální pleťoví terapeuti mají moc změnit způsob, jakým lidé hodnotí svou pleť a starají se o ni.”

Od chvíle, kdy Jane Wurwand – sama také profesionální pleťová terapeutka – založila společnost Dermalogica, se snažíme poskytovat profesionálním pleťovým terapeutům kvalitní vzdělání, inovativní produkty a vynikající zákaznický servis, aby získali respekt a byli úspěšní. Vše, co děláme, má pomoci vám stát se těmi nejlepšími, nejúspěšnějšími a nejvlivnějšími pleťovými terapeuty, jakými jen můžete být.

Nancy Holding Up Zero - Precleanse Balm

Věříme v nastavování kvality.
Dermalogica je celosvětovou jedničkou u profesionálních pleťových terapeutů. Doposud jsme získali více než 300 ocenění za své revoluční produkty a ošetření, z nichž všechny byly zkoumány, vyvinuty a testovány Mezinárodním dermálním institutem (The International Dermal Institute – IDI). Díky svým plantážím zajišťuje Dermalogica absolutně přírodní kosmetiku bez parfemací a parabenů.

Makeup - PreCleanse Balm with Phyto Replenish Oil and Hydrablur Primer

Leave A Reply