Něžná síla mandlí v pleťové řadě od Weledy

0

Naše pleť musí každý den čelit velkým výzvám. A není to jen smog a všudypřítomný prach, které ji dráždí. Špatná strava, nedostatek pohybu, každodenní líčení a především stres ji činí citlivou a suchou, zhoršují kožní nedostatky včetně akné a urychlují proces stárnutí. Pokud je pleť ve stresu, je více citlivá a reaktivní a déle jí trvá, než se zahojí. Jakou péči jí věnovat, aby byla opět svěží a zářivá?

Selbe Aufnahme auch mit Mandel Gesichtsöl

 

Jak pečovat o citlivou pleť

Citlivá pleť může pnout i svědit, bývá suchá, zarudlá a občas podlehne vyrážkám nebo otokům. Protože špatně snáší chemické látky, na které může reagovat ekzémem, potřebuje především šetrnou péči skládající se z minima ingrediencí. Velmi vhodný se v tomto ohledu ukázal mandlový olej, který obsahuje nenasycené mastné kyseliny, jež posilují lipidovou vrstvu pokožky a chrání ji před ztrátou vody a vitamín E, antioxidant zpomalující proces stárnutí. 

To, jakou silou mandle oplývají, si uvědomuje značka Weleda, která této zázračné plodině věnovala celou pleťovou řadu. Produkty jsou vhodné pro všechny věkové kategorie, obsahují jen přírodní ingredience a zcela postrádají parfemaci, jsou tak vhodné i pro alergickou a atopickou pleť. Jemnou vůni po marcipánu nemají na svědomí éterické oleje, ale švestkový olej lisovaný za studena. Mandlový olej v BIO kvalitě, který Weleda odebírá od svého dlouholetého dodavatele z Valencijského regionu ve Španělsku, se svým složením podobá struktuře vnější lipidové vrstvy kůže, proto se účinné látky velice dobře vstřebávají do pokožky, dodávají jí výživu i zklidnění.

SK_mandle_2000x2000

V pleťové řadě Mandle od Weledy najdete čisticí mléko, pleťový olej, hydratační krém a pleťový krém, které pokožce pomohou opět obnovit její rovnováhu, zároveň ji chrání před vnějšími vlivy, hydratují a zklidňují. Pokud z produktů chcete vytěžit maximum, aplikujte je v rámci pětiminutové masáže, díky které se pleť navíc prokrví, bude pružnější a rozjasněná. 

Proč jsem si pleťovou řadu Mandle od Weledy tak oblíbila?

Markéta Davidovich, majitelka Make Up Institute 

Na citlivou pleť se mi mandlová řada od Weledy velmi osvědčila. Lehké složení se rychle vstřebává, nedráždí a přináší úlevu. Pokožka je hydratovaná, projasněná a pružnější. Navíc příjemně voní po marcipánu. Důležité pro mne také je, že Weleda spolupracuje jen s ověřenými dodavateli, kteří ctí zásady ekologického pěstitelství.

 

Leave A Reply