SMYSSLY

0

“Příroda je pro nás nekonečným zdrojem inspirace a láska k ní je součástí našeho DNA. Proto jsme složení našich produktů postavili takřka výhradně na přírodních složkách. Jen velmi malé procento není přírodního charakteru, avšak stále v té nejšetrnější formě. Máme na to svoje důvody a hlavním z nich je zabezpečit stálost a trvanlivost výrobků. Nechceme likvidovat zásoby dřív než je stihneme použit. Tam kde to není nutné, nepřidáme ani gram” říká Cecilia a Sylvia, matka a dcera, zakladatelky značky.

Kopie souboru Silvia a Cecila_09_01_18_131 copy

Tato česká značka funguje od roku 2016. Vyvinuli celkem 26 různých přípravků poskytující starostlivost o pleť. Ingredience volí s velkým důrazem na jejich kvalitu a účinky. Zaměřují se na anti-age care, víc jako věk nás u žen zajímá kvalita a potřeby pokožky. Od mýdel přes kvalitní tělové oleje, masážní kameny až po komplexní výživový doplněk.

“Milujeme přírodu a přistupujeme k ní s velkým respektem. V co největší míře eliminujeme plasty, proto naše poklady balíme do přírodních materiálů jako je bambusové dřevo, sklo, látka, papír a kůže” doplňuje Sylvia.

 

Značka SMYYSLY se prodává v Česku i na Slovensku ve vybraných prodejnách, parfumériích. Tak jak si dává záležet na složení a balení, stejnou měrou si pečlivě vybírá místa, se kterými spolupracuje. Velkou poctou pro osobní školu líčení SOLO se tak stal fakt, že produkty této značky naleznete v učebnách této školy, která se zaměřuje na výuku osobního líčení.

www.smyssly.com

SMYYSLY mají kromě spolupráce s vybranými parfumeriemi také svůj vlastní flagstore a to v OC MY na Národní třídě, Praha 1.

Leave A Reply