ZOEVA

0

ZOEVA je německá značka, která byla založena v roce 2008 zakladatelkou Zoe Boikou. Ženy v nouzi mají zvláštní místo v našich srdcích. Chceme vytvořit mír a cítíme odpovědnost za ženy trpící domácím násilím nebo těmi které ztratily své vlasy při chemoterapii. To je naší nejvyšší ambicí. Posílit jejich sebevědomí a dát jim více sebedůvěry a povědomí o jejich vlastní individuální kráse. Ženám kterým věříme, z hloubky našeho srdce.

Naším nejdůležitějším cílem je Vám nabídnout vysoce kvalitní výrobky za přijatelné ceny. Každý výrobek ZOEVA je vyroben s láskou a je navržen s přesvědčením a vášní pro make-up. Pomoci každé ženě najít svou individuální krásu je naší nejvyšší ambicí. ZOEVA znamená oslavovat samu sebe a být si vědom své individuální krásy. ZOEVA je nádherný svět barev a věčné hledání něčeho nového.

V roce 2008 jsme založili značku ZOEVA, abychom vytvořili kvalitní kosmetické štětce. Věřili jsme v talentovaných a motivovaných lidí, kteří dokážou pomoci tisícům žen po celém světě, získat více sebevědomí.

10832011_1558130467766190_1272380089_n

Leave A Reply