MAKECUP makeup Awards 2017

0
  1. V rámci jarního veletrhu Interbeauty, který se konal 21. – 22. 4. 2017 se uskutečnilo semifinálové kolo dalšího ročníku soutěže MAKECUP makeup awards 2017, který pořádá Make- up Institute Prague. Cílem soutěže je najít vizážistku, která má talent, profesionální vystupování a je schopna podat výkon na profesionální úrovni. Vítěz finálového kola, které se uskuteční na podzim opět v rámci veletrhu Interbeauty, získá kontrakt na pracovní zakázky v hodnotě 50 000 Kč.
Vizážistka Katka Šulcová během líčení
Vizážistka Katka Šulcová během líčení

Do semifinálového kola postoupilo 8 soutěžících, kteří měli za úkol na modelce připravit kompletní look makeup a vlasy na téma MÚZA v šibeničním limitu 25 minut. Téma bylo vybráno pečlivě porotou pro to, aby finalisté ukázali svou přípravu a kreativitu. „Jelikož hledáme osobnost, podrobíme vždy semifinalisty krátkému rozhovoru přímo během líčení, abychom je trošku vystresovali. Smyslem je sledovat, jak finalista působí, jak se umí vyjadřovat a pracovat pod tlakem.“ říká Markéta Davidovich.

Soutěžící v akci
Soutěžící v akci
Soutěžící v akci
Soutěžící v akci

Celou akci moderovala krásná Jitka Boho– modelka, zpěvačka, moderátorka a již také vizážistka, jelikož sama absolvovala vizážistický kurz Master Beauty v Make-up Institute Prague.

Moderátorka Jitka Boho
Moderátorka Jitka Boho

V porotě letos zasedla Markéta Davidovich – majitelka Make-Up Institute Prague, Sabina Švecová – Brand managerka NYX Cosmetics, Jitka Boho, Lucie Vrtalová a Janica Cigliánová – manažerky veletrhu Interbeauty a Ilaria Zamprioli – zahraniční host, uznávaná makeup artistika a maskérka z Itálie z rodiny slavných filmových maskérů Zamprioli.

Vyhlášení soutěže
Vyhlášení soutěže

Do finálového kola postoupily:

Alexandra Hrdličková

Tatiana Helegdová

Diana Vitikačová

Lucie Rychlá

Lucia Korečková

Nicol Kraváčková

_MG_3116

Podzimní veletrh Interbeauty se uskuteční 20.–21. 10. 2017. – www.interbeautyprague.cz

Leave A Reply