MAKECUP make-up awards 2016 zná své finalisty

0

Semifinále soutěže MAKECUP make-up awards 2016 se konalo v rámci jarního, kosmetického veletrhu Interbeauty v pražských Holešovicích „ Cílem bylo najít nejen talentovanou vizážistku, ale zároveň osobnost, která bude schopna reprezenovat“ říká Markéta Davidovich, organizátorka soutěže.

Soutěžící museli absolvovat náročná výběrová kola jako líčení na face chart a pohovor.. „ Chtěli jsme nastavit náročné podmínky, jelikož ani na reálných pracích není nikdy dostatek na velkou přípravu. Vítězka získá hodnotné dary z řad dekorativní kosmetiky a kontrakt na pracovní zakázky v oblasti fashion na focení, natáčení, přehlídky a je to pro její start v kariéře ideální odrazový můstek.

 

Téma semifinálního makeupu znělo REBEL. Semifinalisté se s náročným tématem poprali skvěle.

Porotu, která hodnotila práce soutěžících, tvořili odborníci na slovo vzaté a to nejen světově uznávaná make-up artistka a maskérka Zuzana Machalová a Sasha W.Isar, zástupce profesionální make-up značky NYX Cosmetics, Sabina Švecová, ředitel Asociace vizážistů a stylistů, Petr Lukeš, Linda Borovková, majitelka BEAUTY-STORE.cz a módní návrhář Adam Ptáček. Porota hodnotila nejen techniku, ale i celkový dojem a projev soutěžících.

Shalev_Man_Photography_MAKECUP_23_4_16_ (218)

Semifinalisté měli na líčení na stage pouze 30min a během této krátké doby byli ještě podrobeni rozhovoru během líčení s moderátorem veletrhu Alešem Lehkým.

Do soutěže zaslalo přihlášku s face chartem 125 vizážistů z České a Slovenské republiky. Do semifinále postoupilo 10 soutěžících a do finále porota vybrala pouze 6 finalistů. Finalisté se utkají v rámci podzimního kola Interbeauty a to 14.-15.10.2016

„Soutěže jsou skvělým tréninkem a přípravou pro všechny make-up artisty, kteří mají rádi výzvy a chtějí se ve své tvorbě posunout dále“ podotýká organizátorka akce.

 

Leave A Reply