Make-Up Studio z Holandska

0

V roce 1980 se v Amsterdamu, ve městě umění, tolerance a rozmanitosti sešlo několik předních světových vizážistů a ve stejném duchu jako je město samo založilo značku dekorativní kosmetiky nesoucí název Make-up Studio, jež bez ohledu na věk, národnost či pohlaví snaží podporovat rozvoj osobnosti. „Nenabízíme jen vysoce kvalitní produkty pro vizážisty, naším posláním je povzbuzovat vizážisty k objevování a používání make-upu v různých stylech.“

Široká škála barev se dá snadno kombinovat, míchat a stínovat, čímž lze dosáhnout úžasných efektů a mnoho odstínů barev.

Líčí filmové hvězdy i modelky Elite Model Look v Holandsku.S produkty Make-up Studio úspěšně pracují i maskéři České televize při natáčení televizních pořadů a filmů.

Produkty Make-up Studio jsou hypoalergenní a nejsou testovány na zvířatech.

Značka přichází pravidelně s trendy a zde jsou aktuální summer trendy pro rok 2015:

Trendy SUMMER 2015

úvodní fotka_FCB

Pojďme to roztočit s novou trendovou kolekcí pro léto 2015 s názvem Vanilla Sky Fusion! Inspirující, zasněný a odvážný look Vám dodá přímo hypnotizující vzhled!

Lipstick / Airy Lilac

Smyslné a neodolatelné rty díky trendové lila rtěnce Airy Lilac! Nová, působivá a elegantní rtěnka Vás naprosto uchvátí. Velmi snadno se aplikuje a udržuje rty hydratované a sametově hladké po dlouhou dobu, současně zanechá zajímavý matný vzhled. Následujte stylisty a užívejte lehkého letního vánku!

Eyeshadow Wet & Dry /Trio – Fusion Illusion

Speciálně pro jarní trend představuje Make-up Studio oční stíny Fusion Illusion. Trio matných a lesklých stínů je díky vysoké pigmentaci velmi intenzivní. Mohou být použité jak na sucho tak i na mokro – pro intenzivnější a dlouhotrvající efekt! Dámy, toto není iluze nebo pouhé snění! Stíny Fusion Ilusion jsou realitou, která promění Váš pohled v neodolatelný!

Blusher Lumiére /Bizar Bronze

Velmi intenzivní a vysoce lesklá tvářenka. Rozjasňující tvářenky Blusher Lumiere obsahují zářivé intenzivní pigmenty a díky vypalované technologii se nerozprašují. Jsou dostupné v 8 odstínech. Odstín Bizar Bronze Vám dodá krásný, zářivý přirozený look s bronzovým nádechem.

„Make-up Studio je o prozkoumávání, objevování a kreativitě. Rádi předáváme profesionální zkušenosti v oblasti techniky líčení, tipů a triků, díky nimž se každý vizážista stává jedinečným. Především však chceme nabídnout možnost poznat a osvojit si umění make-upu tak, aby v jedinečnou dokázal proměnit každou osobnost.“

Jako jedna z mála značek má ve své nabídce Make-up Studio i produkty pro barvy pleti jiných národností.

Více na http://makeupstudio.cz

Leave A Reply