Make-up Institute Prague a Academy Lab Petry Měchurové spojily své síly!

0

A je to venku! Minulý pátek se v prostorách Make-up Institute Prague oficiálně odtajnila exkluzivní spolupráce mezi Make-Up Institute Prague a Academy Lab Petry Měchurové. Kmotrou této spolupráce se stala úspěšná česká modelka a Miss 2006 Renata Langmannová.

Tým Make-Up Institute Prague a Academy Lab Petry Měchurové
Tým Make-Up Institute Prague a Academy Lab Petry Měchurové

Petra Měchurová patří k nejznámějším českým kadeřnicím a díky mnoha mezinárodním cenám i účasti na prestižních zahraničních kadeřnických show má její jméno zásadní renomé i za hranicemi naší země. Spolu se svým týmem kadeřníků i externích školitelů předává své zkušenosti z přípravy kreativních kolekcí a především praktické rady z focení pro nejprestižnější tituly a značky dál v rámci Academy Lab Petra Měchurová.

Spojením Make-up Institute Prague a Academy Lab Petry Měchurové se zrodil vizuál, který představuje nadčasovost a originalitu. O hairstyling se postarala sama Petra Měchurová, make-up vytvořila známá make-up artistka a lektorka Make-Up Institute Prague, Hristina Georgievska, styling Olo Křížová a výsledek nafotila Nikola Šrajerová.

muip kampan petra mechurova_ok2

Tým Academy Lab Petra Měchurová, který bude v Make-Up Institite Prague přednášet, se pravidelně účastní mnoha zahraničních vzdělávacích akcí po celý rok a neustále na sobě pracuje a zdokonaluje se. „Vzdělávání by mělo být jednou z největších prirorit a nejenom pro kadeřníka. Každý by měl mít vytyčený směr, kterým chce jít a hlavně pokračovat dál. Také věřím, že kadeřnické umění je o sdílení, umění se podělit o své zkušenosti s ostatními. Proto vás za sebe i svůj tým srdečně zvu, abyste udělali krok k vašemu zdokonalení společně s námi. Osobně jsem ráda, že nyní můžeme společně rozvíjet jak kadeřníky, tak nové make-up artisty.“ říká Petra Měchurová. „Naše týmy se často potkávaly na módních přehlídkách, při focení a tak nás napadlo propojit své síly. Každý úspěšný vizážista musí ovládat vlasový styling a každý kadeřnik by měl rozumět makeu-pu, proto věříme ve vzájemné silné propojení, které má smysl a bude přínosem,“ říká Markéta

„Myslím si, že spojení absolutní špičky v oboru Make-upu a hairstylingu je výborný nápad, jelikož jedno s druhým úzce souvisí. Jsem si jistá, že se máme všichni na co těšit!“ prohlásila Renata Langmannová.

Již brzy Vám Make-Up Institute Prague představí zbrusu nové pokročilé vlasové kurzy, které se budou zaměřovat na fashion hair design! Objevíte zde super vychytávky, inspiraci a technik.

Leave A Reply