Seznamte se s TEMPTU

0

Průlom této americké značky nastal v roce 1981 díky filmové kultovní klasice Tatoo. Přes noc se tak  stala celosvětově uznávanou a vyhledávanou značkou profesionálními make-up artisty a TEMPTU produkty se brzy staly velmi poptávanými.

V roce 1966 uvedla Temptu na trh revoluční novinku Airbrush foundation.

Technika airbrush se liší jak technikou nanášení make-upu, tak finishem, který vytváří. Make-up se nanáší pomocí speciální airbrush pistolk a na lehkým ropzrašováním pomocí tlaku vytváříte lehounkou vrstvičku.  Airbrush se používá k nanášení základního make-upu, tvářenky, bronzeru i rozjasňovače na obličej i tělo. Díky tomu, že airbrush umožňuje velice precizní vytváření make-upu, můžete dokonale kontrolovat množství použitého produktu, které se tímto stává minimálním.

Další výhodou airbrushe je možnost vrstvení. Můžete docílit lehkého, středního i plného krytí aniž by vznikal dojem masky. Kdo se pohybuje v oblasti make-upu nebo se o něj zajímá ví, že velmi důležitou roli hraje hygiena. Airbrush je nejvíce hygienický způsob nanášení make-pu právě díky tomu, že se pleti dotýkáte pouze vzduchem, což je další významné plus.

Finish, který airbrush zanechává působí velmi jemně, přirozeně, svěže a mladistvě. Oblíbenost airbrushe rychle roste a není se čemu divit. Až ho vyzkoušíte, uvidíte sami…

Airbrush13

Chcete se seznámit s technikou airbrush? Nejjednodušší cesta je dorazit na AIRBRUSH INTRO, který pořádá Make-Up Institute Prague. Jedná se o kurz, ve kterém si vyzkoušíte airbrush techniku, na modelce uvídíte efekt na pleti a dozvít se vše potřebné. Pokud se do airbrush make-upu zamilujete a rozhodnete se investovat do vzdělání a vybavení, pak je pro Vás pravým řešením AIRBRUSH make-up kurz. V tomto intenzivním 3denním kurzu se naučíte vše potřebné.

TEMPTU produkty zakoupíte na http://www.makeuphouse.cz

 

 

 

Leave A Reply