Světová jednička v profesionálním makeupu KRYOLAN v ČR

0

Kryolan je rodinná firma pocházející z Německa, která patří mezí přední světové výrobce profesionálních líčidel a pomůcek určených především pro divadlo, film, televizi, video, foto, vizáž, fashion a body art. Působí na trhu více než 70 let a vlastní výrobní závody po celém světě. Stala se největším producentem kompletního sortimentu s nejširší barevnou škálou produktů (např. očních stínů) nebo s největším počtem variant některých produktů (např. štětců).

Tato společnost si zakládá na nejvyšší kvalitě výroby. Produkty jsou vyráběny pouze z přírodních materiálů. Vyrábí se za pomoci fotospektrometru- toto zařízení měří a sleduje barvy s dokonalou přesností a používá se v předních laboratořích. Každý produkt Kryolan je označen pečetí kvality evropské neziskové organizace ECARF (Allergy Research Foundation), která je udělována výrobkům splňujícím detailní požadavky na kvalitu v souladu s potřebami alergiků. Tato organizace byla založena v roce 2003 a jejím hlavním cílem je zlepšit kvalitu života alergiků v Evropě i mimo ni. Líčidla Kryolan jsou spolehlivá, maximálně bezpečná a nikdy nebyla testována na zvířatech.

09030_00_prod_Lipstick Matt_atmo_0122_neu

Většina z nich je vhodná pro každodenní nošení. Důležité je, aby líčení vydrželo celý den, nicméně barvy musí krásně vypadat, být syté, pigmentované a neházet nežádoucí odlesky. A právě takovou kosmetiku nabízí profesionální značka Kryolan. Většina produktů vyniká svou pigmentací, běžně mají korektory a makeupy okolo 10-20 % pigmentu, Kryolan obsahuje až 40 %. Nabídka zahrnuje více než 16 000 produktů, které se prodávají v cca 80 zemích.

Kryolan klade velký důraz na výzkum, proto neustále hledá nové účinné ingredience. Díky tomu vznikla například inovativní řada Dermacolor, která si získala uznání předních klinických dermatologů a make-up artistů. Uznávaný make-up artitsta Wayne Goss označil DermaColor camouflage creme za nejlepší korektor roku 2015. Tento produkt je make-up blogery často označován jako největší MUST HAVE: „Korektor se po zapudrování neslévá do vrásek pod okem. První a zatím jediný korektor, který zůstal na svém místě.“ Na přípravky Kryolan nedá dopustit ani řada slavných osobností – např.: Kim Kardashian, Nicole Scherzinger či herečka Cameron Diaz. Tato značka jednoduše zaujme všechny jedince, kteří chtějí podtrhnout a zvýraznit svou osobitost, jsou nároční a nespokojí se s málem.

Kryolan se podílel na velkém množství celosvětově uznávaných akcí např.: Global Face Art Dubai 2014, The World Bodypainting Festival 2015, Make up Artist design show 2015, v letech 2009, 2010 a 2011 se stal Kryolan exkluzivní značkou soutěže Miss Universe, stal se také partnerem prestižní soutěže ELITE MODEL LOOK 2013.

Kryolan 155974_RGB

 

Důkazem spokojenosti zákazníků může být jejich následující hodnocení: „Nemám nejmenších pochyb, že to je vysoce kvalitní a hlavně vysoce pigmentovaná kosmetika, jelikož byla dříve určena především pro divadlo.“ „Nedávno jsem potkala známou a hrozně si Kryolan pochvalovala a je fakt, že byla nalíčená nádherně.“ „Kryolan je najlepšia značka, čo sa týka rôznych farieb.“

Celosvětově uznávaná kosmetika Kryolan opravdu stojí za to, abyste jí věnovali pozornost.

Make-up Institute Prague má tu čest stát se hlavním distributorem této kosmetiky.

Produkty zakoupíte na http://www.makeuphouse.cz

Leave A Reply