PŘECITLIVĚLÁ A PODRÁŽDĚNÁ PLEŤ PO ZIMĚ? ZATOČTE S NÍ!

0

Máte podrážděnou pleť při každé příležitosti, například při probuzení, během dne, nebo i v noci? Citlivá pleť může být mimořádně zranitelná, pokud je vystavena jistým externím vlivům, což se s klesajícími teplotami děje běžně.

Citlivou pokožku nespojujeme s určitým typem pleti. Tímto problémem trpí mastný, smíšený, suchý i k nedokonalostem náchylný typ. Příčin citlivé pleti ale existuje celá řada. Některé kosmetické přípravky, klimatické nebo hormonální změny, stres, tření apod. I příliš tvrdá voda může pro citlivou pleť znamenat nepřítele. Pokud vám citlivost pokožky dělá starosti celoročně, poraďte se se svým dermatologem.

Určitě se vyvarujte přílišného mechanického působení a nešetrného tření pokožky (kosmetickými bavlněnými tamponky, štětci, houbičkami). Příliš časté exfoliace.

Gely a lehké krémy v boji s mrazem neobstojí. Svým složením nezaručí potřebnou péči a ochranu. Zapomeňte na pověru zamrzání krému na obličeji a vsaďte na produkty s vysokým obsahem hydratačních složek. Ani v oblasti líčení se to v zimě neobejde bez potřebných úprav. Volte raději tekuté make-upy s hydratačními účinky. Pokud chcete vypadat zdravě a svěže, vyvarujte se matujících produktů a omezte používání pudru.

Produkty, které fungují na 100%!

 

POUŽÍVEJTE TERMÁLNÍ VODU PRO ZKLIDNĚNÍ PLETI

3433422403765_00__26 Termální voda má mnoho výhod a můžete ji použít prakticky kdykoli a kdekoli. Chrání pokožku před volnými radikály, osvěžuje pleť, snižuje překrvení pleti, zmírňuje podráždění na slunci, zklidňuje podráždění a svědění, zjemňuje, hydratuje a vyhlazuje pleť.

POUŽÍVEJTE HYPOALERGENNÍ PŘÍPRAVKY, KTERÉ JSOU NAVRŽENY TAK, ABY MINIMALIZOVALY RIZIKO ALERGIE.

73194Pro každodenní odličování je ideálním pomocníkem Toleriane odličovací čistící emulze. Jemně odstraňuje make-up, aniž          by dráždil pleť. Obsahuje glycerin a Termální vodu z La Roche-Posay. Striktní formulační charta pomáhá minimalizovat              riziko intolerance.

HYDRATUJTE VE DNE I V NOCI

Toleriane zklidňující hydratační emulze

3433422405301_toleriane_riche

Hydratuje a zklidňuje velmi citlivou nebo intolerantní pleť. Zklidňuje pocity horka, pnutí a pálení, které jsou charakteristické pro citlivou pleť. Má striktní formulační chartu, aby bylo minimalizováno riziko intolerance. Obsahuje také skvalen a Termální vodu z La Roche-Posay.

Toleriane ultra noční

1452cd7854e6864e38a5f24bab9e1443d72249c2

Ultra-minimalistická, nekompromisní, vysoce bezpečná a čistá formule, pouze s nezbytnými složkami. Využívá minimum ingrediencí a vynechává všechny látky s potenciálem dráždit nebo způsobovat alergie. V balení s pumpičkou s ultra hermetickým uzávěrem proti riziku kontaminace.

Leave A Reply