INIKA- první organická make-up značka na světě!

0

INIKA je světově první organická make-up značka, která existuje už od roku 2006. Přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního make-upu. Nedělá kompromisy mezi barvou, kvalitou a účinností, její produkty jsou šetrné jak k pokožce, tak k životnímu prostředí. Během chvilky dokázala získat celosvětové uznání a status důvěryhodné značky přírodního a organicky certifikovaného make-upu.

INIKA Natural Group Image

INIKA jako jediná nabízí zdravé, čisté a přírodní produkty. Tuto australskou značku vyhledávají ženy po celém světě. „Naší vášní je kvalita, proto jsou všechny naše ingredience přírodní, přinášející to nejlepší z rostlin a minerálů.“

Všechny produkty jsou organicky certifikované, 100 % přírodní, minerální, rostlinné a veganské, což znamená, že při jejich výrobě nebyly použity žádné zvířecí vedlejší produkty či srst a nejsou testovány na zvířatech. Ingredience jsou testované z hlediska bezpečnosti a přírodní čistoty. Hlavním cílem je vytvořit krásný, zdravý, dlouhotrvající make-up pro bezchybný vzhled, pomocí luxusních produktů.

INIKA Glam Group Image

Krása je více než jen vnější vzhled. Ovlivňují nás potraviny, které jíme i vzduch, který dýcháme. S INIKOU si můžete být vždy jisti, že bez kompromisů děláte to nejlepší pro sebe. Vaše pleť si produkty INIKA zamiluje! Po nalíčení bude vždy vypadat zdravá a rozzářená. Produkty neobsahují žádné škodlivé chemické látky, levné výplňové látky jako bismuth oxychlorid, mastek, geneticky modifikované ingredience, parabeny, umělé konzervanty, minerální oleje, ftaláty či syntetickou parfemaci. Jsou nekomedonní a hypoalergenní, vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. Např. minerální make-up Inika doporučují dermatologové a estetičtí lékaři po laserovém ošetření pleti, chemickém peelingu a mikrodermabrazi.

Vše, co tvoří, je zcela přírodní a není škodlivé. S touto kosmetikou můžete být krásná přirozeně! Výsledkem je svěží a přirozený make-up, oceňovaný mnohými zahraničními celebritami a stylisty. Mezi její fanoušky patří např. Stella McCartney nebo herečka Emily Deschanel.

Leave A Reply