Make-Up Designory – lídr ve světě make-upu

0

Make-Up Designory přináší spojení vysoce kvalitního kosmetického vzdělání a úžasných produktů na denní i profesionální využití. Tato všestranná značka je výrazným lídrem ve světě make-upu. Právě MUD trénoval některé z nejtalentovanějších make-up artistů v oboru. Každý rok se stovka studentů z celého světa vyškolí ve všech oblastech make-upu a maskérských tajů.

Jednoduchý, chytrý, prostě všestranný make-up.
Kosmetika Make-Up Designory kombinuje nejnovější technologii a nejpříjemnější složky k dosažení profesionálního výsledku pro vizážisty a osobnosti na celém světě. Díky jednoduchému designu, výjimečnému složení a vysoké koncentraci pigmentu, MUD vytvořil skutečnou a inspirativní cestu profesionálnímu make-upu.
Každý produkt MUD byl vytvořen s odborným posouzením požadavků profesionálních vizážistů, kteří zároveň vyslyšeli potřeby zákazníků a ohlídali vysokou kvalitu výrobků. Ty prošly zatěžkávací zkouškou situací z reálného života i filmového placu plného reflektorů.
Skrze tyto zkoušky ohněm se zdokonalovaly produkty natolik, dokud nezajistily bezesporu výjimečné výsledky. Díky tomu se můžete spolehnout na jakýkoliv produkt označený značkou „MUD“. Od oceněných řasenek po krémové podklady, luxusní rtěnky až po hedvábné oční stíny, je každý z těchto charakteristických produktů předurčen k precizní a krásné práci.

Nepřehlédnutelné odstíny MUD rtěnek
Temperamentní barvy rtěnek MUD změní vzhled vašich rtů v nepřehlédnutelné. Luxusní růžové, oranžové a červené odstíny jsou již na první pohled předurčeny k tomu, aby je davy milovaly. “Sledovali jsme současné trendy a vytvořili řadu rtěnek, která mísí dnešní hot trendy s nadčasovými odstíny barev. Všestrannost barevných tónů tak dává každé ženě možnost vybrat si svůj odstín.”, říká Francine Reich, Product Development Manager společnosti MUD Designory.

Svůdný BURLESQUE odstín přináší teplý, přesto trochu tajemný vzhled rtů, jež přitahují pozornost.

Jemný, dámský odstín CHARM nepotřebuje žádné formalní představení. Tento odstín jednoduše ví, jak se předvést.

Nalijme si čistého vína, každý miluje FLIRT. Půvab tohoto růžového odstínu je absolutní.

Spojení červeného glamour odstínu s mladistvou atmosférou v odstínu z LUCKY je perfektní volbou pro svěží vzhled.

S dramatickým odstínem IDOL se budete cítit jako rocková hvězda, ovšem ve velmi ženském podání. Tento magnetický odstín se nevymlouvá, je odvážný.

SOLEIL přináší vášnivé, teplé odstíny, s bronzovým nádechem. Tento korálový odstín dbá na přirozený vzhled, kterému dodá jiskru.

Značku MUD Designory zakoupíte na http://www.makeuphouse.cz

 

Leave A Reply