Diego Dalla Palma- značka, která boří mýty a předsudky v make-upu

0

Pozor! Na český trh vstoupila letos v září 2016 zcela nová a unikátní kosmetická značka Diego dalla palma. Značka byla založena v roce 1970 v Itálii – Miláně a nese jméno svého zakladatele, světoznámého vizážisty.

 

Zakladatel značky Diego Dalla Palma
Zakladatel značky Diego Dalla Palma

 

V Miláně, stejně jako ve zbytku světa můžeme zachytit v 70. letech první záchvěvy změn, včetně těch v oblasti krásy. Slavný italský tvůrce Diego Dalla Palma má na zlomu oproti minulosti svůj podíl. Časopis Vogue jej dokonce nazval “prorokem v oblasti make-upu“. Jeho odbornost, přirozený instinkt bořit limity, ironický jazyk a neobvyklá image způsobily fakt, že si značku veřejnost zamilovala a stala se legendou mezi profesionály po celém světe. V USA patří mezi absolutní špičku. Vize, originalita a také hluboká znalost toho, po čem ženy touží, se staly spolu s kreativitou již jejím podpisem.

Síla značky Diego dalla palma spočívá v její filozofii, která odmítá objektivní, předem naplánovanou a definovanou krásu. Její koncept je téměř až fascinován nedokonalostmi, a je postavený na myšlence „Každá žena má právo být krásná podle svých vlastních pravidel“. Být a cítit se krásná zejména díky svým odlišnostem bez námahy je vymazat. Je to právě tato myšlenka, která tvoří značku jedinečnou. Diego dalla palma se dokáže přiblížit stylu a osobnosti každé ženy a podtrhnout všechny její přednosti.

 

Produkty Diego Dalla Palma se liší od ostatních značek výraznými pigmenty nové generace, v hlavní roli s jejich použitelností, trvanlivostí, pohodlím a obohacením o aktivní ingredience. Základním mottem kosmetiky diego dalla palma je překonání hranice barvy! Značka věří v kvalitu a pohodlí. V to, že make-up může odhalit všechen svůj půvab teprve, když se setká se zdravou pletí. Produkty Diego Dalla Palma spojují estetiku a etiku. Předností značky diego dalla palma je také její zaměření na proti-stárnoucí efekt. Odmítají používat zbytečné a nebezpečné složky. Takové ingredience jejich kosmetické výzkumy zásadně zavrhují.

Diego Dalla Palma nabízí zkrátka profesionální make-up pro každou ženu, excelentní výkon pro každodenní použití a velmi snadnou aplikaci díky texturám a kvalitě pigmentů. Jeho nenapodobitelný styl je typický pro značky, které vytváří trendy a příběhy, které žijí v průběhu času svým vlastním životem.

Leave A Reply