Bdellium Tools- spojení designu a kvality

0

Úžasné štětce Bdellium Tools si zamiluje každý, kdo si potrpí nejen na kvalitu, ale i na krásný vzhled štětců. Tato značka byla založena v roce 2009 profesionálními makeup artisty v Kalifornii. Všechny štětce jsou ručně vyráběny zručnými řemeslníky v Číně, kde prochází důkladnou kontrolou a to zajišťuje maximální kvalitu každého kusu.

řada Purple Bambu
řada Purple Bambu

 

Každý štětec je sestaven z určitého podílu přírodních i umělých vláken tak, aby jejich množství dosáhlo dokonalé struktury a funkčnosti. Vynikají velice měkkými štětinami a rukojeť tvoří ekologicky udržitelný bambus. Vybrat si můžete ze sedmi různých řad v barevných provedení a každá z nich má velmi charakteristické rysy. Například růžová řada Pink Bambu nabízí eko-šetrné make-up štětce vyrobené z bambusu a veganských štětin. Tato sada se stala absolutním best sellerem po celém světě.

 

Pink Bambu
Pink Bambu
Pink Bambu
Pink Bambu

V roce 2015 značka Bdellium spustila i svůj první kosmetický přípravek- Auto Lip Crayon. Tato víceúčelová rtěnka je k dostání hned v sedmi trendy odstínech a obsahuje bambucké máslo, které rty krásně vyživí. Její měkká a krémová textura zajistí hladké a přesné nalíčení rtů.

Auto Lip Crayon
Auto Lip Crayon

Všechny produkty Bdellium Tools jsou nově k dostání na http://www.makeuphouse.cz/

 

Leave A Reply