NOTE Cosmetics – Inovativní a dostupná kosmetika

0

Ačkoli patří značka NOTE Cosmetics mezi novinky, stala se velmi rychle oblíbenou. Složení výrobků dekorativní kosmetiky NOTE Cosmetics, je zdokonaleno mnohaletými znalostmi týkající se technologií v péči o pleť. Neustálý vývoj nových produktů NOTE Cosmetics, sledování nejaktuálnějších trendů na poli dekorativní kosmetiky, inovativní přístup a dostupná cenová politika staví značku NOTE Cosmetics jako první volbu pro mnoho žen.

NOTE Cosmetics směřuje k cíli stát se jednou z nejvíce renomovaných a preferovaných značek na celém světě. Produkty NOTE Cosmetics nejsou testovány na zvířatech a pro výrobu této kosmetiky jsou použity pouze přírodní ingredience.

NOTE-a-new-cosmetics

Předním distributorem značky NOTE, je profesionální vizážistická škola Make-up Institutute Prague. „Naše škola není výhradně propojená s žádnou značkou, proto v našich učebnách studenti najdou všechny možné profesionální produkty a zkouší, se kterými se jim nejlépe pracuje. Musím ale uznat, že značka NOTE má u nás velký úspěch, líčí s nimi i naši lektoři- profesionální vizážisté.“ říká majitelka Make- up Institute Prague Markéta Davidovich.

NOTE Cosmetics slaví úspěch především díky svým makeupům, nabízí totiž makeupy jak pro suchou, tak mastnou pleť.

Absolutně nejprodávanějším produktem značky NOTE, je podle eshopu www.mua52.cz makeup FOUNDATION MATTIFYING EXTREME WEAR – Matující a dlouhotrvající makeup. Poskytuje celodenní a matné krytí, navíc obsahuje ochranný faktor SPF15. Je výborný pro mastící se pleť, jelikož obsažený olej z cedrového dřeva napomáhá vyvážit hladinu kožního mazu a tím zabránit vzniku akné. Je dostupný v 8 odstínech a jako jeden z mála nabízí i olivové odstíny.

NOTE Mattifying extreme wear foundation
NOTE Mattifying extreme wear foundation

Druhým nejoblíbenějším produktem, je TERRACOTTA POWDER – S tímto hladkým a jemným pudrem snadno vytvoříte opálení jako od slunce. Krásné bronzové odstíny zajistí zářivý, bezchybný a mladistvý vzhled. Naopak světlejší odstíny vytvoří optické rozzáření pleti. Můžete využít jak suchou, tak mokrou aplikaci. Tento pudr dodává pokožce vlhkost, tudíž nevysušuje pleť.

terracotta-powder-mocha-taste-8680705319045-pack_grande
Terracotta powder

Všechny produkty značky NOTE si můžete přijít osobně vyzkoušet do obchodu Make-up Institute Prague (Korunní 52, Praha 2), nebo zakoupit online na www.mua52.cz

Leave A Reply