NOVINKA NA TRHU! SOLO personal makeup school

0

Nedávno otevřel své dveře naprosto unikátní projekt. Jmenuje se SOLO personal makeup school. Vznikl pod hlavičkou uznávané profesionální makeup školy MAKE-UP INSTITUTE PRAGUE. Staví tak na pevných akreditovaných studijních programech. “S touto novinkou jsme přišli z důvodu rozmáhajících se kurzů líčení pro veřejnost, které vedou velmi nezkušené vizážistky. Vést kvalitní kurz není o tom, že někdo umí hezky líčit. Musí mít lektorské vzdělání, zkušenosti s předáváním informací. Naše škola splňuje navíc velmi náročné hygienické požadavky, což se zejména v dnešní době stává tématem číslo jedno v celém beauty průmyslu” podotkla Markéta Davidovich, zakladatelka Make-Up Institute Prague.

7CAE6307-4339-4EB2-874E-AC5FFD512FE1
SOLO nabízí rozmanité kurzy pro všechny ženy a slečny, kteří chtějí zapracovat na svém vzhledu a stylu v líčení. Není potřeba se stydět za to, když si přiznáme, že v líčení tápeme. Dovolím si tvrdit, že nikdo se neumí líčit, nikdo si není jistý zvoleným typem make-upu, stylen líčení. Možná máte pocit, že se líčíte léta stejně apod. Od tohoto jsou tady kurzy osobního líčení.


Jak to probíhá?

U každého kurzu probíhá jako první věc konzultace. Kdy si lektorka s klientkou promluví o tom, co se chce naučit, o jejím stylu, používaných produktech. Poté následuje demonstrace – kdy vizážistka líčí klientku, pečlivě a trpělivě vysvětluje každý krok, klientka vše sleduje. Následně se věnujeme praktické části, kdy se klientka líčí pod dohledem lektora, aby se dané techniky opravdu sama na sobě naučila. Smyslem je, aby si každý klientka SOLO makeup school odnesla osobité tipy a triky pro její typ a věděla, který produkt a jak použít. “Mnohdy se klientky bojí výrazného líčení. Ráda bych podotkla, že právě tzn. nude makeup = nenalíčená tvář na efekt je nejnáročnější technikou. Na to se zejména zaměřujeme, tedy nalíčit se tak, abych působila svěže, odpočatě, rozzářeně, ale na první pohled nebylo hned poznat, že mám makeup. To jsou technicky náročné tahy štětcem, které je potřeba trénovat. Naše klientky mají možnost se k nám kdykoliv vrátit na tzv. doladění technik” doplňuje Juliána Šoleová, která je ředitelkou a majitelkou SOLO personal makeup school.

SOLO v současné době nabízí dárkové poukazy, jelikož kurz líčení je velmi vhodným dárkem pro kamarádku, maminku či skupinu dam. Mezi nejprodávanější kurzy v SOLU patří bezesporu VIP makeup konzultace, je to privátní lekce líčení, kde se lektorka věnuje pouze klientce a celkový program lze přizpůsobit potřebám dámy. Trvá 4hod, stojí 5200 Kč a termín lze přizpůsobit potřebám klientky.

Velmi oblíbený je také Kurz osobního líčení, jde o 6hod kurz pro více dam, kde se učí denní a večerní makeup. Vhodné pro kamarádky či kolegyně z práce.


Učebny jsou dokonalým světem pro všechny milovníky šminek. Najdete dokonalé osvětlení díky světelným panelům ale i tzv. beauty ring světlům se zrcátky, které má každá klientka plně k dispozici. Na péči o pleť máte možnost využít naprosto luxusní organickou bio kosmetiku SMYSSLY a k líčení je nekonečná nabídka všech makeup značek, které splňují náročné podmínky klientek a lektorek SOLO personal makeup school.

A0FE4834-ABC0-453C-887F-8B6F7E6093B0

Termíny se neustále aktualizují. SOLO funguje po celý rok, každý měsíc má v nabídce termíny i privátní formy vzdělání dle potřeb klienta.

V SOLO najdete řešení i v rámci makeup servisu, znamená, pokud se někam chystáte a chcete být krásná, umíme zajistit makeup servis i vlasový styling na eventy, svatby a podobné záležitosti.

Pro více info www.solomakeup.cz

 

 

Leave A Reply