ATHENA’S je kosmetický zázrak z bylin

0

Rodinná, italská firma Athena’s vznikla v roce 1969 v historickém městečku Pianoro, situovaném v okouzlujícím přírodním prostředí na úpatí Apeninského pohoří, v těsné blízkosti Bologni.

Zakladatel pan Antonio Venturino ukončil tehdy práci pro významné výrobce kosmetiky v USA a toužil uplatnit nasbírané zkušenosti ve svém vlastním podniku. Jeho vizí je nová kosmetika, kosmetika v italském stylu.

Začátky nebyly lehké, svět kosmetiky patří mezi obory s hodně silným konkurenčním prostředím. Na začátku 90. let se dcera a syn pana Venturina rozhodnou podpořit vizi svého otce a začnou v rodinném podniku aktivně pracovat.

Investuje se do celkového růstu firmy, nejvíce však do zvětšení a vybavení laboratoře. Inspirace přichází ze světa rostlin. Osvědčené bylinářské receptury, nejmodernější technologie a nadšený, kompetentní tým v oddělení výzkumu a vývoje umožní vznik zcela nových kosmetických receptur.

Rodí se inovativní kosmetické přípravky pro péči o obličej, tělo i vlasy, s vysokým obsahem přírodních aktivních látek výhradně rostlinného původu. Jsou velice příjemné pro aplikaci a umí udržovat pokožku ve výborné kondici. Vyzařuje z nich italský styl. Jejich obliba se šíří jako lavina. Společná vize rodiny Venturino je naplněna.

“Athena’s klade důraz na špičkovou kvalitu všech použitých ingrediencí a respektuje životní prostředí”, dodává Ilona Sobotková, distributorka značky pro Českou Republiku.

erboristica_skupina_3_produktu

Naším nejoblíbenějším produktem je micelární voda LUMIALIFT. Je to přírodní prostředek na šetrné odlíčení očí, rtů a celého obličeje, vhodný i pro ženy s extrémně citlivou pletí. Citlivé oči micelární vodu Lumialift taky dobře tolerují.

Micelární voda LUMIALIFT obsahuje komplex 5 výtažků z bylin přirozeně prospěšných pleti v BIO kvalitě, proto funguje skvěle i jako pleťový tonik.

Pomůže pleti získat zpět svoji zdravou, přirozenou rovnováhu po odlíčení a čištění, proto se doporučuje ji neoplachovat.

Lumiafit_acqua_2

Namísto obyčejné vody, která ve většině kosmetických přípravků tvoří až 75% obsahu, použil italský výrobce Ahena’s chrpovou vodu, vyrobenou parní destilací chrpových květů z biologického pěstitelství. Toto je fakt, který jasně dokazuje, že micelární voda LUMIALIFT nesporně patří do vyšší kvalitativní třídy.

Perlou mezi ingrediencemi je výtažek z listů afrického stromu BAOBAB. O zázračných anti-aging účincích plodů a listů tohoto „dobrotivého obra“ se mluví ve světe moderní, bioaktivní kosmetiky stále častěji.

Produkty zakoupíte na http://www.tendenceesence.cz/

 

Leave A Reply