Originální Valentýnský look

0

Je únor a Valentýn je pomalu za dveřmi. S ním i čas, kdy chceme před svým partnerem, nebo jen tak pro sebe, vypadat šik. Svatý Valentýn se nese v duchu romantiky, něžnosti a lásky. A každá z nás se snaží tomuto stylu přiblížit i svým líčením. Kdo říká, že valentýnské líčení musí být jen jemné a růžové? Svému líčení poroučíte jen vy sami. Hlavní je cítit se přirozeně, být svá a zároveň svůdná. Máme pro vás tip na krásné romantické líčení, které vydrží.

Podívejte se na ideální Valentýnský makeup 2018, který vytvořil tým špičkových makeup artistů značky Kryolan. Tento kouřově zlatý look má výhodu v tom, že bude slušet opravdu všem.

June

PLEŤ

Nejdůležitější je, aby makeup vydržel po celý den, a s tím Vám pomůže podkladová báze Kryolan Ultra base, zajistí Vám hladký a hebký finiš. Naneste tenkou vrstvu a nechte ji vstřebat. Před líčením, i během líčení osvěžte svou pleť hydratačním tonikem ve spreji, pleť bude vypadat zdravě a líčení poté vydrží déle (např. růžová voda- koupíte v drogerii).

Základem bezchybného makeupu, je samozřejmě správný výběr odstínu. Makeup musí být lehký, ale stabilní a relativně dobře krýt.Výborně vypadají HD produkty, zejména kombinace makeupu a lehkého pudru. Důležitá je také samotná aplikace makeupu, např. makeup houbičkou- beauty blenderem a pomalu zapracovávat do pleti. Touto technikou se makeup lépe vstřebá do pleti a déle vydrží.

Korekce pupínků a kruhů pod očima musí být neviditelné a precizní – nejlépe se osvědčují profesionální barevné neutralizátory s vysokou pigmentací, výsledek je opravdu o mnoho lepší a snazší než u klasických korektorů. S pudrem, ani s nánosy makeupu to nepřehánějte, pro fixaci stačí opravdu málo. Stačí tenká vrstva a pudr jen zlehka zapracovat, zvláště do T- zóny (střed čela, nos, brada). Potřebujete ale opravdu kvalitní fixační pudr, např. Fixing powder od Kryolan.

K tomuto looku určitě doporučujeme konturování, díky tomu získá Váš obličej krásnou plastičnost a svěžest. Na fotce je pleť modelky vykonturována a rozjasněna HD pudrovou paletkou od Kryolanu. Naneste světlý, rozjasňující pudr na spánky, lícní kosti, kořen nosu a na srdíčko rtů. Tmavším, bronzovějším stínem lehce vystínujte tvář pod lícní kostí. Na závěr naneste tvářenku, usmějte se a lehce poprašte jablíčka tváří broskvovým, nebo narůžovělým pudrem. Tvář ihned bude působit mnohem mladším a zdravějším dojmem.

OČI

Na líčení očí si dejte zvlášť záležet. Podobně jako u líčení rtů, volte zlatavé, bronzové a hnědé barvy. Výhodou těchto tónů je, že sluší opravdu všem. Pod oční stíny je dobré použít profesionální bázi– stíny se po celý den nehnou. Vykreslete oční víčko světlejším, zlatavým stínem a oblouček víčka vystínujte tmavším, hnědým stínem. Oko se Vám tak krásně opticky zvětší. Spodní linii oka vykreslete tmavším hnědým stínem. Ty odvážnější z Vás, mohou také víčko doplnit zlatými třpytkami. Tomuto vzhledu ale dominuje silnější černá linka na horním víčku, mírně protažena ven. Řasenku použijte určitě černou a nebojte se přidat více vrstev. Pro výraznější vzhled můžete aplikovat také umělé trsy. Co se týče obočí, doplňte hnědým stínem mezírky, kde chloupky chybí. Na závěr použijte Brow fix- gelový fixátor tvaru obočí.

June2

RTY

Pořiďte si novou, kvalitní konturovací tužku v odstínech neutrálních, až středně hnědých. S konturovací tužkou můžete rty vykreslit celé a v kombinaci s kvalitní rtěnkou, Vám poté líčení déle vydrží. Doporučujeme odstín CERES od značky Kryolan.

Než začnete nanášet rtěnku, je dobré si udělat peeling rtů, aby byly krásně hladké. Poté naneste alespoň na 10 minut vrstvu vazelíny a otřete. Rty v tomto případě určitě vykreslete konturovací tužkou. Zvolte odstín co nejbližší rtěnce, kterou použijete a s tužkou vykreslete celé rty, následně naneste rtěnku. Pokud zvolíte výraznější rtěnku, vybírejte z dlouhotrvajících neslíbatelných textur, kterých je na trhu dostatek.

Použité produkty:

Ultra Underbase

HD Micro Foundation Cache Palette 5 Colors

Ultra Foundation – Tan 5, A1, Ivory, Fair Olive, OB1, YH, NB3, Suntan

HD Cream Liner – Ebony

Eye Shadow Variety 18 Colors

Multi Gel Glitter Medium – Pearl White

Upper Eyelashes

HD Micro Finish Powder – 4, 11

HD Living Color – Amber

Eyebrow Forming Gel

Glamour Glow – Sun Kissed, Moon Dust

Faceliner – 25, 21

Lip Rouge Set 5 Colors – Nude

Lip Stain – Latin

Většinu produktů zakoupíte na www.mua52.cz

Leave A Reply