Splň si svůj sen díky MAKE CUP make-up awards 2018

0

MAKE CUP make-up awards je profesionální make-up soutěž. Na výherce čekají pracovní zakázky z beauty a fashion v celkové hodnotě 50 000 Kč, mnoho nových získaných kontaktů, zkušeností a obohacení portfolia. 2. a 3. místo získá hodnotné produktové ceny. Každý rok hledáme kreativní make-up artisty, kteří mají rádi výzvy! Ukaž, co umíš !

Výherce získává mnoho make up produktů
Výherce získává mnoho make up produktů

KDO SE MŮŽE DO SOUTĚŽE PŘIHLÁSIT?

Miluješ make-up? Jsi aktivní make-up artista nebo jen nadšenec, který má být teprve objeven? Ať už jsi čerstvý absolvent make-up kurzu nebo máš pocit stagnace a chceš dokázat něco nového, právě pro Tebe je MAKE CUP make-up awards určen. Oceňujeme odvahu, kreativitu, inovativní přístup k make-upu !

Jak se zúčastnit MAKE CUP?

Pro účastníky jsou připraveny 3 kola, která vyberou jen ty nejlepší, kteří postoupí do finále.

1.kolo- vytvoř libovolný look na facechart! Můžeš jich vytvořit více. Dle tvé techniky, volby barev a kreativitě poznáme, zda máš na to dokázat svůj um na finálovém stage a postoupit do dalšího kola. Pokud nemáš facechart, kontaktuj nás na marketa@makeupinstitute.cz. Vytvořený facechart pošli do 28.2.2018 do Make-Up Institute Prague, Korunní 52.

2. kolo- vybraní make-up artisté postoupí do druhého kola v průběhu března 2018 (termín bude upřesněn), kde předvedou líčení z facechartu na modelce v časovém limitu před zraky porotců v Make-Up Institute Prague

3. semifinále – semifinalisté předvedou své umění na stage v rámci kosmetického veletrhu Interbeauty Prague v Holešovicich, co dokáží před zraky diváků a porotců

4. finálové kolo- jen pro ty nejlepší z nejlepších se bude konat v rámci podzimního veletrhu Interbeauty Prague 2018! Finalisté budou podrobeni zátěžové zkoušce, musí nalíčit modelku na dané téma v časovém limitu a zároveň předvést svou silnou osobnost.

Výherkyně ročníku 2015 Andrea Lengyelová
Vítězka ročníku 2015 Andrea Lengyelová

Rozhovor s Andrejkou o soutěži naleznete zde

Daniela Jiráková- vítězka 2016
Daniela Jiráková– vítězka 2016

Rozhovor s Danielou zde

Nejnovější vítězka 2017 Lucia Korečková
Nejnovější vítězka 2017 Lucia Korečková

Buď hvězdou roku 2018 právě TY!

Máš nějaké další otázky? Chceš zaslat přihlášku? Neváhej se obrátit na marketa@makeupinstitute.cz nebo zavolej na 777 244 944.

Leave A Reply