Vizážisté a péče o pleť

0

Péče o pleť by měla být jednou z hlavních v péči o samu sebe. Nejinak je tomu u profesionálních vizážistů, kteří by měli dbát na potřeby svých klientek. Vizážisté by neměli řešit pouze dekorativní část zkrášlování, ale samozřejmě i péči před samotným líčením, protože se klientka bude cítit mnohem lépe. Navíc na dobře připravené pleti se pracuje mnohem lépe. V první řadě je důležité zjistit co nejvíce o pleti klientky – typ pleti, zda má klientka citlivou pleť, zda není na něco alergická, atd. A v druhé řadě vybrat správné produkty.

Odborníci v Make-Up Institute Prague dbají na kvalitní pečující kosmetiku. “Pleti našich modelek a studentek dostávají po náročných dnech plných tréninků zabrat, a proto pracujeme s kosmetikou, o které víme, že už tak namáhané pleti ještě více nepřitíží, ale naopak ji zklidní a dodá hydrataci” dodává vizážistka Mercedes Duda z Make-Up Institute Prague.

V učebnách institutu naleznete tyto produkty:

Odličovací mléko La Roche-Posay pro citlivou pleť. Jemně a šetrně čistí i velmi suchou pleť. Je vhodné pro odstranění voděodolného make-upu. Obsahuje zklidňující látky díky Termální vodě z La Roche-Posay. Neobsahuje alkohol, barviva a parabeny.

11091863-2134356034002288
Odličovací mléko

 

Micelární voda La Roche-Posay pro citlivou pleť. Odstraňuje make-up, čistí a zklidňuje pleť. Obsahuje aktivní čistící látky vybrané pro svou optimální toleranci. Neobsahuje alkohol, barviva ani parabeny.

unnamed
Micelární voda

 

Hydraphase intezivní hydratační péče La Roche-Posay s termální vodou La Roche-Posay. Intenzivní hydratační péče s dlouhotrvajícím účinkem obsahující fragmenty kyseliny hyaluronové. Má jemnou, svěží a nemastnou texturu vhodnou pro citlivou, normální až smíšenou pleť. 24hodinová intenzivní rehydratace. Pleť je jemná a s dlouhodobým pocitem komfortu.

images
Hydraphase

 

Jak říká majitelka a ředitelka Make-Up Institute Prague, Markéta Davidovich: „Krása nespočívá v tuně make-upu na obličeji. Základem by měla být u každé ženy správná péče o pleť. Pokud se o pleť staráte a nasloucháte jejím potřebám, určitě se vám odmění. Make-up by měl už pouze podtrhnout krásné a zdravé rysy obličeje.“

Comments are closed.